Ei etäisyys, ei vuodetkaan

Eilen pinkasin autolla suoraan töistä yhden ihanan tossa pari viikkoa sitten armeijan aloittaneen lukiopoikakaverin luokse illalliselle! Tää poika on ihan best kokki ja söin taas överit ihanaa lohi- ja kanasalaattia! Jälkkäriks oli törkeen hyvää valkosuklaamansikkamoussee. Ihanat ruoka överit. Ja ihania lukioystäviä. Maailman parhaita ihmisiä <3

Tänään ja eilen on ollut myös ihan huippupäivät töissä! Eilen sain ”treffikutsun” eräältä mieheltä. En kyllä vastannut myöntävästi, mutta toi piristi ihan mielettömästi päivää! Tänään taas tein erään mummon erittäin onnelliseks, kun kohtelin sen lapsenlasta silkkihansikkain. Arskakin paisto tänään ihanasti ja oli just sellanen elokuinen ilta, jollon on vielä tavallaan kesä, mut iltasin rupee jo oleen viileetä. Life is great.
Sade

 
Tykkää jutusta