Perus Rumaa

Voisin kertoo tarinan toissaviikonlopusta, jollon oltiin team tyttöjen kaa TAAS KERRAN vähän juhlimassa. Meillä on ehkä miljoona aivan mahtavaa juhlintailta tarinaa muistoissa vuosien varsilta. Parhaat bileet missä oon ikinä ollut on ehdottomasti ”kaappibileet”. Oltiin jotain 16kesäsiä ja kaveri oli muuttamassa uuteen kotiin. Järkättiin sitten perusporukan ja tän muuttavan kaverin isoveljen ja sen parin kaverin kaa ”läksiäisbileet” tyhjässä talossa. Iltahan päätty siihen, että kolmikerroksisen talon ollessa tyhjillään me kaikki siellä olleet oltiin putkimankan kaa kellarikerroksen VAATEKAAPISSA bailaamassa!? Meh….
Mutta toissaviikonloppuun. Mun seuralaiset oli mitä mahtavimpia, mutta muihin baarissa olijoihin en ollut niin tyytyväinen. Niiden takia illasta tuli draamakas ja noh, häpäisy.

Ilta alkoi ajelulla Toijalaan, josta haettiin pari kyytiä tarvitsevaa miekkosta Tampereelle. Popitettiin musaa ja aloteltiin sivistyneesti viinillä. Takas Tampereella pidettiin meidän perus ”katokuoonhyvännäkönenotetaankuviaennenkulähetäänbaariin” kuvaussessiot. Tän jälkeen valkoviini valitettavasti vaihtu jaloviinaan. Aawesomee ideaaaa. Yks meistä oli kuitenkin oikeesti sivistys ja lähti meidän kuskiks baariin.

Rumassahan oli jälleen kerran aivan KAIKKI. Varsinkin just ne, joita syystä tai toisesta ei millään olis halunnu nähdä. Joka nurkan takaa ilmesty joku, joka aiheutti aina jollekin meistä hirveet myötähäpeät, yleishäpeät, tai no ihan mitkä vaan häpäsy fiilikset tahansa. Iltahan päättyi perus känniavautumiseen ja riitoihin muutaman tyypin kesken, mutta parasta oli kuitenki taas todistaa miesten pettämätöntä logiikkaa.

Tarina oli: Tyttö lähettää viestin facessa pojalle, jonka on tavannu vuosi sitten kesällä. Poika huomaa tän viestin vasta kuukauden päästä (ainakin omien sanojensa mukaan). Viestiin ei tuu koskaan vastausta. Baarissa muutaman kerran tavatessa mies on perus ignooraus eikä ota mitään kontaktia. Yhtäkkiä tänä tiettynä iltana on ok tulla hämmästyneenä moikkaileen ja kyseleen kuulumisia. Syy siihen miksei viestiin koskaan tullut vastausta oli ”mä kelasin sitä tosi kauan, et mitä tekisin ku huomasin sen viestin vasta jälkeenpäin, mut aattelin et ihan oikeesti paras vaihtoehto olis vaan jättää vastaamatta mitään”  HMM!? Ja viestissä ei ollut kyse mistään sen suuremmasta kun kuulumisten kyselemisestä, koska oltiin tavattu tää tyyppi about vuosi sitten yksillä festareilla.

Aamuyöstä mahtavat hamppariateriat Mäkissä ja aamun sarastaessa kotiin. Aamen. Hohdokasta? Not. Opettavaista? Kyllä.
Sade

2 vastausta artikkeliin “Perus Rumaa”

 
Tykkää jutusta